RO.PLUS

Felicitari Dlui Dacian Ciolos si echipei sale pentru infiintarea noului Partid Politic PLUS!

Sau RO.PLUS. Sau RO PLUS. Ceva cu PLUS.

Doar daca ajungi la Adeziune aflii de unde e acronimul PLUS: Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate

Defapt este Partidul LUS. E gresit sa spunem Partidul PLUS.

Cert este ca in manifestul lor esti invitat sa fi in plus:
“Ne angajăm politic în PLUS și vă așteptăm să ne fiți alături!”

Daca se angajeaza de la inceput sa fie in plus, mici sperante la un viitor PE PLUS. Poate niste acolare, paranteze, ghilimele ar face cititorul sa inteleaga ca are de-a face cu o entitate.

Defapt un partid politic numit “PE PLUS” ar fi dat mai bine la romani, dar Dl Ciolos neavand nici o celula de manelist in structura sa biologica probabil nu a fost de acord cu aceasta denumire.

Multi manelisti se vor simti asociati cu acest partid pentru ca “FARA NUMAR” este frate cu “PLUS PLUS PLUS”, se stieeeeeeeeeeeee.

Eh, s- ales un nume mult mai linistit, apropiat de al Ambulantelor PULS :))). Ca si alea te salveaza, cumva, dupa ce-ti emit factura si confirmi plata. Altfel nema.

Crucea e tot pe acolo. Deci e bine. Suntem protejati de mai multe chestii, inclusiv ezoterice.

Vreau si eu sa ma inscriu in partidul, pardon in RO.PLUS, PLUS sau cum i-o zice. Nu de alta, dar sa fac fericiti niste oameni care spera sa le mearga ideea, speranta etc. Da, chiar vreau sa particip la sustinerea sperantei.

DAR.

DAAAAAAAAAAAAAAR…

Domnule Dacian Ciolos, nici mie nu-mi plac manelele, deci avem cel putin un lucru in comun, te rog frumos, traiti-ar familia ta frumoasa si lumina ochilor sa-ti dainuiasca pana la stingerea finala de peste 200 – 300 de ani, DOMNULE CIOLOS, te rog frumos, schimba culoarea!

TE ROG SCHIMBA CULOAREA!

Portocaliul reprezinta pentru istoria postdecembrista cea mai nasoala culoare asociata cu un partid politic. Obsesiile si nebunia declansate de PDL vor dainui secole.

TE ROG nu te asocia cu aceasta culoare, mai ales ca n-a avut viata lunga. Doar 7-8 ani. Dar ani pe care toti romanii i-au simtit pana la os. Este perioada in care s-a sperat cel mai mult de megafonul Basescu si s-a ajuns pana la impozitari de pensii, cu lacrimi de batrani care au muncit o viata si se vedeau impozitati … in tihna, miseleste.

Stiu ca n-au mai ramas prea multe culori in paletarul politic, dar cred ca si ROZ sau Magenta folosesti va fi de succes. In plus, rozul este o culoare care face oamenii sa se relaxeze si sa zambeasca. :)

Portocaliul e culoarea nebunilor. E mai buna in traficul rutier decat oriunde in alta parte. Si la Firefox :) si operatorul de telefonie Orange. evident.

Pentru domnia ta iti redau mai jos cateva imagini pentru a-ti aminti cu ce/cine te asociezi mai departe purtand o culoare…trista pentru tara asta. Nu uita!