Produse de Ferma – Un proiect cat o tara

Ce faceai in 2012?

Eu dadusem drumul la platforma www.produsedeferma.com si cineva s-a plimbat in aproape toate pietele din Bucuresti sa prezinte si sa-i convinga pe TARANI sa descopere si ONLINE-ul pentru ca este rost de clientela, chiar multa si selecta.

Acest proces a durat aproape 6 luni cu drumuri, discutii, nervi, stres, zi de zi de zi.

Cam 1% au dat curs initiativei si s-au sinchisit sa posteze anunturile cu produsele pe care le produc.
Chiar erau mirati ca nu face nimeni bani de pe urma lor si nu li se cere absolut NIMIC.

Fermierul/Taranul/Vanzatorul/Pietarul nu era obligat sa renunte la taraba, ba chiar era incurajat sa-si treaca Piata si Nr Tarabei sa stie unde-l gaseste lumea si fizic. Iar la taraba sa aiba o hartiuta pe care sa scrie “ProdusedeFerma.com” pentru a-i informa pe toti unde poate fi gasit si pe Enternet.

Aproape 6 ani s-a stat pe ei sa nu uite sa posteze, sa bla bla, ca sa fie acolo ca nu strica si le face chiar bine in viitor.
Evident cand s-au luat mainile de pe ei au intrerupt activitatea de postare si actualizare a anunturilor.

Ba chiar exista si o pagina de Facebook https://www.facebook.com/ProduseDeFerma/ care a strans natural/organic, fara pic de reclama aproape 2700 de membri. Doar dorinta unor oameni de a-i contacta si convinge pe oameni sa descopere minunatul internet.

Iar acum, ii vezi cum se plang ei la televizor ca li se strica legumele, ca nu mai au cui sa le vanda, ca inainte le veneau din Botosani sa le ia marfa dar acum nu mai vine NIMENEA?

Na c-a dat pandemia peste voi, bulangiilor si vi se duce munca pe valea sambetei si ati ajuns acolo unde nu v-a dorit nimeni sa ajungeti!

Ce faceti ma nene acum ca aia care veneau la Piata de Gros nu stiu de unde sa va ia?!

Ca a facut nu stiu ce primar din Vidra o pagina de Facebook unde sa posteze astia anunturile.

BAH carnatilor! BAH Taranilor! Uitati ma, sa nu credeti ca fac bani de pe urma voastra, cu toate ca ati fi meritat sa iau pielea de pe voi! DONEZ Guvernelor Romaniei domeniile produsedeferma.com si produsedeferma.ro plus pagina de Facebook pentru a face o platforma unica in Romania destinata acestui NOU TREND, incredibil ma nene.

Hai, puneti-va primarii, prefectii si carnatii aia care va conduc sa-si contacteze partidul, sa faca sedinta la guvern si sa ma caute. Dar cand facem treaba asta vreau sa fie televizat, pentru ca vreau sa va fut in gura public inainte sa va intind mana, GRATIS!

Aveti 7 zile la dispozitie, cat mai am liber, pe urma il scot la vanzare si ramaneti cu pagina Primarului! :)))

Daca Guvernele Romaniei o promoveaza cum promoveaza pandemia asta nu mai faceti drumuri la piata niciodata. Afla toata tara de voi. Vindeti direct din solarii cu sau fara pandemii pe cap.

FTVNGT!