PrioriPROST

siglaEu sunt un Patriot. Caut mereu ultima farama lasata de un stat si incerc s-o ridic in slavi pana pica in moricla. Pentru ca tot ce-i romanesc, romanesc moare, indiferent cata stiinta ai baga in curu-i.

Dupa proasta experienta cu Porumbelul Curier (8 zile pana s-a intors un ramburs), am zis sa incerc un Nou serviciu, pur romanesc, national si cu istorie.

Vreau sa incurajez si sa sustin activitatea Postei Romane.
Vreau s-o revad renascand si aducandu-ne ce-i mai bun din vasta sa experienta.

Prin urmare, am vazut ca au lansat serviciul de Curierat RAPID. Am zis WOW, esti nebun, rup piata astia la ce retea au. Ma uit pe site, preturile cele mai mici de pe piata. Marfa. Hai sa vedem ce iese.

Am vrut sa trimit si eu un colet, mai bine zis un Plic la Oradea si sun la numarul scurt de pe siteul PrioriPost:

– fiti amabila, vreau sa trimit si eu un plic la Oradea, cum procedez ?
– paiiiiiii trebuie sa veniti la ghiseu.
– pai stati don’soara, nu e serviciu de curierat rapid? nu ridicati Dvs de la mine de acasa ?
– paiii stati putin….lasati-mi un numar de telefon si va sun eu inapoi.

Ma suna dupa 2 minute inapoi (prompt ce sa zic) si-mi spune ca daca vreau un numar de la dispecerat si sa vorbesc acolo. Tipic romanesc. De aici acolo si invers. Ma intrebam ca prostul: DE CE DRACU au mai pus numarul ala scurt pe site…?!

Sun la numarul de la dispecerat si-mi raspunde o tanti atat de amabila incat am zis  ca sigur e d-aia care face cozonaci marfa :))) Dupa accent ma, nu altceva :))).

Asa amabila cum este imi spune ca nu se mai poate la ora asta…

– Pai de ce ? Pana la ce ora aveti program?
– Pana la 20.00
– Pai doamna, eu nu vreau sa vina in seara asta, ci maine dimineata.  Dar vreau sa plasez comanda sa nu-mi mai bat capul.
Si ma invata ea:
– Uitati, sunati maine dimineataaaa, la ora 8-8.30, la acelasi numar si spuneti atunci ce vreti sa faceti. Daca doriti cu ramburs, atunci nu uitati sa-i spuneti sa vina cu mandat.
– pai si vine curierul la mine cu actele si le completeaza pe loc?
– pai nu, Dvs puneti pe plic adresa si de acolo se ocupa el.

Evident ca am ramas blocat. Siteul unde poti plasa comanda nu te lasa sa plasezi comanda fara sa-l asiguri. Iar eu nu am ce sa asigur la un plic in care sunt niste Cosmic Shells :))))))). Laser frate.

Bai frate, dupa atatia ani, atatia bani si atatea manevrele care s-au facut pe seama acestei companii “nationale”, in anul 2015 dai drumu la Serviciu de Curierat Rapid si tu ma chemi la ghiseu ?

Cica tu ai facut restructurare si daca vin la ghiseu nu stau mai putin de 30 de minute (vezi Oficiul Postal Giurgiului – care deserveste o populatie de cel putin 100.000 locuitori).

MORI ! Mori in chinuri tavalindu-te! Tu cu toata conducerea dinainte, prezenta si viitoare. Mori in privatizare. Si-ti doresc sa te cumpere o firma din India care sa-ti dea capre in loc de Scutere si Dromaderi in loc de Dubite. Pentru ca-i mai ECO. (aceasta fraza este un pamflet si trebuie tratata ca atare – sugus)

PS: Pe astia si pe aia care au condus in paguba aceasta FIRMA NATIONALA numita Posta Romana nu-i mai ia nici un DNA in vizor ? Hai ca stim ca merge pe minus…