O basculanta numita “Criza”

Capitolul 1: Poluarea fonica matinala

Dis de dimineata, pe la 7.30, m-a trezit o basculanta, goala, care pleca din zona mea si se ducea la dracu, ea stia, numai ca zdranganea, din toate incheieturile urla si subururile ii sarea :), pentru ca deh, primaria n-are bani sa asfalteze si evident gropile-si fac datoria. Dar sunt sigur ca si daca nu zdranganea cu siguranta soferul ar fi ambalat motorul pentru a-i da in goarna. Deci trezirea pe ziua de azi era garantata la 7.30 :D

Capitolul 2: Visare

Am ajuns sa ma mut in CAMP in speranta ca voi scapa de aglomeratia urbana. Toata viata am trait la periferie si a fost minunat. Periferia e magnifica si o recomand atat pentru traiul linistit cat si pentru crescut copii. Nu intru in detalii. Batutii in cap sa isi continue somnul la Mall.

Intr-o buna zi observ ca au inceput astia sa are CAMPUL si am crezut ca face vreunu investitie in agricultura :))
Si acum au inceput sa sape, am crezut ca vor face agricultura ca in occident, sub nivelul solului pentru a proteja culturile iarna.
Si au trecut de 2m adancime si m-am gandit “mama ce destept e asta cu investitia lui” :)))
Si au trecut de 4 metru adancime si m-am TREZIT, va urma o fundatie clar.
Si au aparut mirobolante cife de la Sud-Beton :))) Care au inceput sa toarne frate, sute de tone de beton.
Si am realizat: astia vor construi blocuri, fix intre mine si un stalp de telecomunicatii :)))
Si m-am luminat la fata: in sfarsit pot da jos de pe geamuri foliile de protectie impotriva campurilor electromagnetice :))) si evident sa le inlocuiesc cu folii de “privacy” pentru a-mi ascunde floricica de privirile viitorilor mei vecini :)))

Capitolul 3: Consolare

Mi-au invadat spatiul si imi altereaza habitatul acesti dezvoltatori imobiliari saraciti de criza imobiliara. Daca v-as spune ca un manelist e in spatele proiectelor din zona mea probabil v-ar bufni rasul cum m-a bufnit si pe mine la inceput :))).

Bai nene, cel putin investeste in Economie, da ? Omu o sa plateasca impozit pentru vanzarea fiecarui apartament. Apartamentele sunt mari si bine compartimentate. N-ai ce sa le reprosezi. Pana si preturile sunt accesibile unei familii care are venituri de 30-40 meleoane din care poate plati prin programul Prima Casa o rata de 250-300 Euro / luna. Deci no comment, din punct de vedere business. Problema mea ramane cu molotoavele care stau in prastia intinsa la maxim catre masinile din care zbiara manele. Probabil, aia care vin la vizionari pun manele in speranta obtinerii vreunei reduceri :)))

Revenind la mirificul peisaj, cel putin vom fi aici in zona, o mana de oameni, o familie toti si copii nostri vor creste impreuna, in armonie. Si ne vom imprieteni si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Ca pana la urma, blocul lor e vis-a-vis de mine si daca ne suparam facem si pasarela :)))

Ma intreb: Oare le-a mentionnat cineva, celor care cumpara, ca Stalpul de telecomunicatii ce rezida fix in fata noilor blocuri, la mai putin de 100m, le va darui atat lor cat si copiilor lor niste galme tip tumori cat pumnul ?

Oare cat de retardat si incult trebuie sa fie un individ care cumpara apartamente fara sa ia in calcul pericolele zilelor noastre? Cati dintre voi v-ati masurat in ultimii 5 ani radiatiile emise de instalatiile electrice din pereti? Dar cele care vin din afara casei? Stiati ca durerile de cap aparute din senin pot aparea si de la astfel de campuri?

Ah ce viata frumoasa ? Tumoarea lu’ altul, fericirea mea :)))

Capitolul 4: Scarba beton-armat

Pe vreamea lui Ceasca am trait la distanta de 50m fata de blocul vecin.

In vremurile astea nu se mai tine cont de intimitate si de nici o limita de bun simt. Totul ingramadit, sa incapa cat mai multi, pentru a se marca banu. Shalalalaaaaaaaaaaaaaaaa, marca banu, marca banu, da cu banu, hai Bastanuuuuuuuuuuuuu !!!

Sa aveti un Trai frumos pe Meleagul Rusinos! :))