Nargila Bar si Curtea Sfaramata

Oooooooooooooooo ce veste minunataaaaaaaaaaaaaaa! A fost, a trecut si a Craciunat si anul asta. Mai urmeaza si REV-ul si s-a terminat mizeria asta de an 2016.

Singurele 3-4 zile minunate din calendar, pentru un locuitor originar de Bucuresti, sunt 1, 25-26 si 31 Decembrie. De ce ? Pentru ca atunci toti taranii sunt plecati in “tarile calde” la mumele lor acasa sau deportati prin nu stiu ce statiune ultrascumpa de pe litoralul prahoveano-rasnoveano-alpino-carpatic.

Si am profitat de aceasta ocazie si in ziua de 26.12 am iesit cativa prieteni, ca si asa nu ne-am vazut de mult, la Nargila Grill & Bar de la Unirii (langa Irish Pub) si dupa la Curtea Berarilor Timisoreana de pe Selari.

Prima locatie, Nargila Grill & Bar de la Unirii.

Urcam noi la etaj, gasim o masa mai retrasa, ne punem pe vorbe si dam si comanda, care includea si o singura portie de spaghete cu ulei si parmezan.

Dupa aproximativ 10 minute apare pseudo-chelnerita sa-mi spuna cu suparare ca “din pacate am primit o comanda mare pe catering si nu mai putem face pastele ca stiti ne concentram pe comanda mare”.

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? Dar ce mortii ma-tii faceai daca-ti faceam consumatie de 20 de milioane? Futu-va-n gura de romani jegosi si parliti.

A plecat puternic indurerata de faptul ca eu eram lasat nemancat si si-a vazut de ale ei.

Si am cerut o infuzie de ceai. Si mi-a adus un pahat cu apa fierbinte si un plic inauntru. Iar eu am intrebat-o ce-i aia? Infuzia e cu totul altceva. In plus un pahar de 250ml nu poate avea niciodata 400ml decat daca-mi serveste metale grele gen osmiu :).

I-am descris cum arata o infuzie, stii etc etc, si pana la urma mi-a adus infuzia, intr-un ibric, iar la interior tot un plic de ceai, cel mai probabil acelasi. Un pisat de ceai cu miros specific listei.

Singura problema cu ceaiul si ibricul e asta:

nargilla-bar-grill-infuzie-ibric

Si a plecat. Si dusa a fost. Timp de 30 de minute cat ne-am mai intretinut la discutii nici c-a mai dat pe acolo. Sa ne intrebe macar daca mai servim ceva, daca ne putem pisa putin pe ea, ceva…

Unora le mai curgeau mucii, altii vroiau macar un servetel, daca tot nu se mai poarta scrumierele. NIMIC bai nene.

Ne-am dus la baie si le-am luat o rola intreaga de hartie igienica sa avem hartie. Nici atunci n-au observat ca facem miscare.

nargilla-bar-grill-infuzie-fara-servetele

Evident, ne-am ridicat, am platit fara sa lasam pic de bacsis si am plecat, cu speranta ca in centrul vechi poate gasim ceva unde sa nu uite lumea de noi pe la masa.

Nargila Grill & Bar: Nota 2 la purtare fata de clienti. Nota 0 pentru lipsa servetelelor. Si nota -2 pentru calitatea experientei. Sau credeti ca cu 2-3 parasute care dau din buric pe acolo si mai fac un ban de la baietii abstinenti o veti tine la fel la nesfarsit? Defapt la cat de des rulati chelneri/ite nu pot decat sa cred ca aveti o politica de cacat fata de angajati, care evident nu-si dau interesul fata de clienti. Maxim 2 ani va mai dau in felul asta.

Si uite-ne pe noi cum ne indraptam cu sperante spre Curtea Berarilor Timisoreana de pe Selari.

Si-am ajuns si ne-am bucurat ca era deschis si caldut la interior si multe mese libere. Cred ca aveau maxim 10% grad de ocupare.

Am intrebat daca ne putem aseza la canapele si chelneru s-a strambat putin la noi de parca avea rezervata toata locatia pana in 2018. I-am zis ca nu stam mult, sa nu creada ca-i lasam clientela pe dinafara canapelelor. Romani cretini.

Si uite-ne cum am inceput sa comandam. 2-3 meniuri, mancare diversa, bauturi etc.

Primele, dupa vreo 10 minute, au venit bauturile, o apa, un cocktail, un ceai si o bere. Cred ca e departe barul unde l-au preparat. Probabil pe la Romana sau Victoriei. Iar berea lor Timisoreana, care a avut un miros si gust specific de urina, no comment. Probabil mi-au dat ce mai era pe fundul butoiului umplut la inceputul lunii Decembrie. ORIBIL.

Dupa alte 10 minute langa noi mai vin niste tineri, vreo 14-16 la numar, ocupa vreo 4 mese si dau comanda.

Dupa 15 minute comanda lor vine pe de-a intregul si a noastra inca NEMA. Trecusera deja 35 de minute in conditiile in care gradul de ocupare era 10% maxim.

Dupa alte 10 minute(deci 45 in total) a venit si comanda noastra. Meniul meu de mititei PUČšEA a carne de oaie, specifica, iar carnea tocata de oaie PUTE a carne stricata. Pentru prima data cand mancarea de la ei PUČšEA urat, cartofii concelati de la sac prajiti repede iar castravetii murati cat de cat decenti. Dar mititeii mai bine nu-i faceau, mai ales ca i-au prajit repede, i-au si ars pe alocuri, iar carnea foarte rosie. Probabil au prins niste oi rujate, altfel nu-mi explic.

curtea-berarilor-meniu-mititei

Ceafa de vis-a-vis de mine fara gust. Doar o balega mare de carne fara gust. Probabil daca o condimentau cu delikat cum fac aia prin Busteni le iesea mai bine, macar ne pacaleau elegant. Cartofi din aceeasi punga cu ai mei si o salata asortata. Pentru ca la ei nu poti comanda o ceafa si cartofi, trebuie sa iei meniu. Reguli cretinopate.

Pe diagonala mea niste coaste de porc uscate si total neapetisante.

A venit si o prajitura brownie. USCATA cu niste sirop de ciocolata aruncat acolo. Parea incalzita la microunde, altfel daca era preparat recent nu avea cum sa fie uscat in halu ala. Dar lasa ca ii face umezeala inghetata de langa. Un rahat.

Aici servirea a fost ca n-avea cum sa nu fie, pentru ca nu prea avea cum sa ne ignore domnul chelner care-si pierdea vremea pe un scaun in apropiere langa alti colegi. Nu ca ar fi venit sa ne intrebe de viata pe timpul cat am stat acolo. Inafara de servirea bauturilor si mancarii O INTREBARE nu ne-a pus. Nici macar la sfarsit, daca ne-a placut, daca am borat, daca boram sau daca vom bori.

Calitatea serviciilor la Curtea Berarilor Timisoreana de pe Selari: NULA, sub orice asteptare, mai bine deloc. Le recomand sa angajeze niste chinezi sau somalezi, aia ar munci de fericire pentru o spaga de 5 euro / masa.

Si uite cum am cheltuit 200 lei pentru o experienta de CACAT. Noroc cu prezenta prietenilor si a atmosferei, ca altfel efectiv boram de greata.

In concluzie, nici aici nu este nimic diferit fata de alte BODEGI. Pentru ca de aceasta data pot include si Nargilla Grill & Bar si Curtea Berarilor Timisoreana la capitolul BODEGI de CACAT. Va puteti lua de mana cu Kaffa Pub unde aveam o experienta similara in urma cu 1 an.

La Cat Mai Putini Ani in felul asta! Futu-va-n gura de jeguri cu mentalitati si management de cacat !