Impinge-Tava pe Magheru

Experientele placute pe jumatate merita impartite cu altii pentru ca sigur au si ei inca jumatate si putem face un TOT :)))

Astazi am mancat o ciorba la o bodega demisolistica numita Qzine (Motto: Mancare cu IQ, sau un bullshit de genul asta), undeva pe Nicolae Filipescu (spate Batistei), numai ca CIORBA costa 8 Lei iar o chifla cat o flegma 1 Leu (cat o paine) :))

Bai nene, 8 lei 1 polonic de ciorba ? Iar carnea de vita nu este preparata in casa pentru ca era cubulete mici, deci sigur este o congelatura ceva pusa la dezghetat si facuta pentru ciorbe rapide. Sigur cine mai mananca prin oras a mai gasit asemenea ciorbe si in alte restaurante. Tineti minte, aia nu este carne de vita preparata “in house”.

Iar chifla aia, sa mor eu, are 5cm / 3cm, fix cat o flegma in sezon uscat, 1 leu ? Cat o paine ?

Si inca ceva, mesele lor sunt foarte inalte, prin urmare au pus la dispozitie scaune inalte, de zici ca-s d-alea de bar, SI o masa are 1 metru / 1 metru. Daca stai de-o parte si de alta a mesei, cu inca cineva, trebuie sa tipi la el/ea sa te auda :))) (ceea ce si faceau unii care venisera la masa).

Deci numai un cretin de patron putea sa gandeasca o strategie atat de idioata (mancare putina, proasta si mese pentru nebuni).

Concluzia NU MERITA ! Ah si sa nu uit, ciorba era foarte acra, probabil au fiert niste apa, au pus legume d-alea la punga (inghetate) si au turnat BORS, gata ciorba. In nici un caz 400ml pentru ca au pus 1 polonic jumate, deci fura la cantitate.

Si ma gandeam asa, daca ar deschide UN Craaa / UN AliBaba sau pur si simplu UNU (cu o pila sa ia un spatiu), o impinge tava traditionala la parter la Magazinul EVA cred ca rupe in 2 toate sharomeriile si fastfood-urile pe o raza de 5km :)))

blocul-eva

Nu vreti sa stiti ce FOAME este pe Magheru in timpul zilei, dar foame dupa mancare buna, nu dupa mizerii congelate si incalzite.

Mancare buna ca la “La Subsol” pe Vitan, unde oamenii aia stiu sa faca mancare gatita, nu mizerii congelate si dezgheatte.

Deci astept cu interes Impinge-Tava pe Magheru, pentru ca sigur cozile de la shaormerii s-ar muta acolo. In plus ar stimula incasarile parcarii din fata blocului Eva si din jur, iar dupa h18.00 cand nu se mai taxeaza ar putea sta lumea afara la o masa sa manance in liniste.

HaiPa!