HTC One Mini 2

Rar mi se intampla sa ma impresioneze telefoanele.

Ieri am pus mana pe un HTC One Mini 2, auriu (culmea).

Atata arta, eleganta si rafinament intr-un simplu telefon n-am vazut de pe vremea cand un strungar de la IMGB mi-a construit pe loc 5 prezoane pentru o roata. La strung, cu mainile goale, din ochi, identic cu cel din fabrica. A scos omul ala niste obiecte atat de smechere incat mi le-as fi facut amulete.

Revenind la telefon, auriul HTC nu se compara cu nici un “gold” sau “auriu” de la alti producatori. Culoarea este mai apropiata de tenul mainii omenesti decat de aurul de la gatul taranilor urbani.Pozele de pe internet nu-i fac cinste. Din cauza asta probabil nici nu prea are succes. Dar tot raul spre bine, cine il descopera in realitate va intelege mult mai bine.

Performantele tehnice sunt irelevante pentru ca oricum sunt peste media prezentului. In mana tii un obiect construit dintr-o singura bucata de aluminiu (unibody), sculptat de roboti pentru a-ti oferi tie ceva unic. Va asigur ca nu se compara nici cu Samsung, nici cu Apple si in nici un caz cu alti producatori mediocri (decat daca sunteti fani d-aia gen microbisti). Poate la rafinament sa se intreaca cu ultimele modele de la Lenovo si Huawei, dar in final unibody-ul ala este de-a dreptul fermecator.

Concluzionez in stil american: Pure Craftsmanship.

Deseori ne ghidam dupa idei preconcepute, in special fata de obiecte.

Parerea mea este ca pana nu pui mana pe ceva si nu vezi cu ochii tai, pastreaza o rezerva de exprimare!

Cea mai apropiata interpretare a unei poze vis-a-vis de realitate.

HTC One Mini 2
(src techotv.com)