Hitmanul Romaniei

Hitman – persoana platita sa ucida. Asasin platit.

In urma cu mai bine de o luna am trecut in drum spre casa pe langa asa ceva

Santier Santier

Acum cateva zile aflu ca a crapat un politist pe motocicleta infipt intr-una dintre gropile alea.

Prima reactie, ca sofer de Bucuresti, a fost de lehamite pentru ca in 15 ani de condus in orasul asta jegos am vazut o singura lucrare semnalizata si izolata in asa fel incat sa dirijeze si sa protejeze participantii la trafic.

In rest, TOATE, dar absolut TOATE lucrarile se fac cu marcaje la mai putin de 5 metri, efectiv n-ai timp sa franezi nici daca mergi cu viteza legala de 50km/h.

A doua reactie a fost de compasiune si durere pentru ca nimeni nu pleaca dimineata la munca cu gandul sa nu se mai intoarca acasa. Puteam fi oricare dintre noi in locul politistului. El a “umplut” o groapa pe care toti soferii o evitam in fiecare zi, in speranta ca vom mai supravietui inca unui santier.

S-a facut scandal, s-au luat de ministri, prim-ministrii, vicepremieri si de toata conducerea acestei tari. Este tipic tarilor bananiere sa se faca scandal si in mai putin de 1 luna sa fie dat uitarii. Mai raman dosarele deschise si stiri din cand in care mai arunca vina de la unul la altul. Problema este defapt mult mai profunda si adanc sapata si putreda, fix in miezul nostru ca si natie.

Vineri seara, pe 30 Noiembrie (2015), m-am retras acasa, la caldurica, la relaxare, dupa o zi de trafic infernal, din nou, in Bucuresti.

Aproape de miezul noptii primesc un telefon si sunt intrebat daca am aflat.

– Ce ?

– Pai stii, in spate la Budapesta, Pionierii, a luat foc Clubul Colectiv si cica sunt deja 18 morti.

Pauza.

– Ba esti nebun ?

Am crezut ca-i o gluma de Halloween sau ca au facut unii vreun spectacol mai dubios.

18 MORTI ?

Neavand televizor am pornit paginile televiziunilor online. HORROR

Un spectacol sinistru. Iti dau lacrimile fara sa gandesit vreun scenariu. 18 dintr-o lovitura.

Pana a doua zi s-au facut 27. La ora la care scriu acest articol sunt 28.

Copii, tineri, adulti, frati, surori, parinti. Fiecare mort a fost Cel mai bun prieten al cuiva. M-a trecut un fior cand m-am gandit la cei mai buni prieteni ai mei.

Noi, astia ramasi, suntem doar niste norocosi dat fiind ca am petrecut prin atatea cluburi mult mai daramate decat Colectiv-ul.

Pana duminica, adica astazi, lumea s-a consolat cu gandul, probabil de maine incep emisiunile Speciale cu invitati speciali care vor face tam-tam 1 luna de zile pe tema “Nesigurantei cluburilor din Bucuresti”.

Pana astazi rudele si-au cautat mortii, i-au identificat si pana miercuri vor fi toti inmormantati. La linie.

Si acum sa aratam cu degetul spre vinovat: HITMAN-ul.

Cine este Hitmanul Romaniei ? Cel care pune pusca cu luneta pe noi, in fiecare zi, ocheste si trage regulat ? Cine il plateste ? De ce ? De ce nu-l pensioneaza cineva ?

Sistemul Putred. Sistemul Politic. Sistemul rudelor si familiilor ce ne conduc tara. Asta este HITMAN-ul Romaniei.

Pentru ca daca lurarile s-ar termina la timp n-ar mai cadea oameni in gauri. Pentru ca daca nu s-ar permite instalarea de materiale inflamabile nu ar mai lua foc asa usor tavanele. Pentru ca daca am termina cu “merge si asa” am evolua de la cercopitec la urangutan (macar).

TOTI. Absolut TOTI sunt vinovati. De la Presedinte pana la ultimul functionar public (angajat cu pile) ce muta o hartie dintr-un biroul in altul pe 40 de milioane.

Nu poti da vina pe un popor de prosti ametit cu promisiuni. El voteaza mereu in speranta de mai bine. M-am consolat de mult cu gandul ca suntem niste prosti care doar speram. Nici macar un protest nu suntem in stare sa facem, dar sa mai si starnim frica in cei ce ne conduc.

Faceti urmatorul exercitiu de imagine si propagati-l:

1. Alegeti aleator 28 de oameni dintre cei care ne conduc.

2. Dati-le in familie cate 1 mort dintre cei 28.

3. Observati-le, cu un sadism tipic televiziunilor de senzatie, reactiile si atitudinea dupa ce-si vad familiile schilodite.

4. Mergeti si intrebati-i cum se simt acum cand isi ingroapa sotiile, fratii sau copii. CE VOR SCHIMBA DE A DOUA ZI ca sa nu le mai moara si alte rude la urmatoarea catastrofa ?

Pentru ca din punctul meu de vedere EI, cei care ne Conduc si au construit acest sistem, in acest fel in care functioneaza, EI sunt vinovati. EI sunt autorii acestor crime. EI il finanteaza din banii nostri. EI sunt adevaratii teroristi din tara asta. EI pun tinta si ne asasineaa in fiecare zi pemtru ca interesul de partid sau personal sa primeze.

Cine a omorat 28 de suflete in noaptea de 30 Noiembrie 2015 ? NISTE JEGURI PUTUROASE platite sa ne omoare. Noi ii platim sa ne omoare.

Cine va fi condamnat pentru Crime impotriva Umanitatii de aceasta data ? Pentru ca nu dau vina pe un patron care a ales varianta ieftina sa-si doteze clubul, ci pe sistemul care a permis sa se ajunga acolo.

Eu vreau sa vad pe cineva tras pe roata si ars pe rug pentru cei 28 morti nevinovati.

Va era teama de teroristi si de emigranti ca vin sa ne puna bombe in Romania ?

Ati primit BOMBA ! In plina fata. Dintr-un foc. Direct de la romanii vostri. V-au ucis 28 de copii, frati, surori, tati, mame si prieteni. Maine puteti fi voi urmatorii.

Acum faceti ceva in aceasta privinta !

goodbye-to-gravity

(surse foto Mediafax si Click)