C L O R – frate

Scena la care am asistat ieri, in Metro Militari a fost una apocaliptica.

Norocul a facut sa fiu la momentul potrivit in locul potrivit si sa pun mana pe 4 bidonase de Clor exact cand stivuitorul a lasat paletul jos si pentru ca in scoala am invatat la chimie ce inseamna simbolul CL )) Nu CALARASI! Ci Clor .
Cativa colegi de cumparaturi nu stiau ce iau eu acolo si s-au chiorat mai bine sa vada ce scrie: C L O R !
De acolo jidadul romanesc.
Si sa vezi tipete, strigate, Ioana, Mariana, Jeane, au adus CLOR BAAAAAAAAA. Evident ca s-au adunat toti cei care intraseram.
In 30 de secunde 400 de bidoane s-au incarcat in circa 10 carucioare. Nu s-au batut pe el, dar l-au epuizat, pe tot.

Si asta pentru ca eram lasati sa intram numai cate 10 persoane (dintre care 6-8 in familie).
Ne gadilau la oua cand intram, ne luau temperatura si ne invitau frumos inlauntru. Therme e mic copil pe langa procedura de intrare in METRO.

In rest, da prietene, erau buticari care intrau cate 7-8 sa faca cumparaturi. Nicidecum sa lase si pe altii sa prinda loc.
Nu poti sa-i condamni, incearca sa-si intretina afacerile.
Dar mentalitatea romanului de genul asta care a stat 2 ore la coada ca sa intre este urmatoarea:
“DACA EU AM STAT 2 ORE SA INTRU, ACUM STAU SI EU 2 ORE, CHIAR DACA NU AM CE FACE. PAI CE, EU SUNT MAI PROST?”. Exact asa s-au exprimat conationalii nostri.

METRO nu mai dadea drumul celor ca mine, care venisera pentru 2-3 produse, pentru ca au fost altii JMEKERI inainte care au mintit doar sa intre mai repede si in loc sa ia ce ziceau ieseau cu 2-3 carucioare pline.

Le doresc afaceri prospere, acolo in Giurgiu la ei si sper sa nu le moara toti clientii in urma acestei pandemii pentru a transmite genetic aceste calitati esentiale pentru supravietuire si sa continue afacerile familiei.