100 de ani de indepulenta

Mult așteptatul moment 1 Decembrie a trecut.

S-au împlinit 100 de ani de la 1 Decembrie 1918.

Atât?

Păi cam da.

Singurii romani mândri că sunt români la 1 Decembrie sunt doar aia melancolici, aia fara griji pe cap și copii nevinovati spălați pe creier.

Restul sunt ipocriți.

In al 100-lea an noi o ardem pe proteste împotriva unor maimuțe puse să ne conducă. Nu aia ne conduc. Aia sunt acolo sa ne credem o țară modernă și democratica cu structuri ca în Occident. Babalăilor!

Noua ne place sa o frecam la rece când rata la casa a crescut în 1 an de zile cu peste 50%. Finuț așa, cum ii place Băncii Naționale, cate 0.1% pe luna într-un an se fac 1.2%. Prostul, gușterul incult realizează târziu, doar e prost și guster. 1,2% pe an pentru restul de 30 de ani. Așa se calculează!

Sa zic ceva de 1 ou egal 2 lei? Da boule/vaco, atât costa 1 ou de la o găină crescuta in aer liber și cu africani care le fac răcoare la fifi ventilând frunze de pădure tropicală.

Da prietene, acum 15 ani litrul de benzină era la jumate și barilul la același nivel? Tu vezi unde ești? Știi că statul te fura cu jumătate din bani numai prin accize? Ăla e tributului către stat al petroliștilor, doar că sunt banii voștri.

Dar vai, salariile de la Stat ale medicilor sunt egale cu alea din UK, numai că la Stat boul/vaca nu va avea aparatura, nu va avea nimic, nu se va perfectiona și implicit nu va avea decât timp sa frece menta și să-și dea cu părerea că predecesorii pensionați.

Dar drumuri? Ce-a alea? Păi niste ulițe mai late, să încapă 2 cisterne, pompieri și mașini de gunoi.

Dar de angajații care lucrează peste program și nu sunt plătiți, ce sa zicem? Niste cretini. Nu-s de vina companiile că le cer s-o sugă pe gratis. Ei sunt de vina că acceptă. Legea permite futingul in gat atâta timp cât nu strigi “viol!”.

Dar de curent sau gaz, ce sa zicem? Abia ni le permitem. Și acum nu vorbesc de aia care au contoarele manevrate, ci de marea majoritate.

Știți cât mai e metrul cub de apă? Păi in București 3 lei și lipit de el, in Popești de exemplu este dublu, 6 lei. Aha. Manevra primarilor cu firma de distribuție. Mișto sa fii primar.

Dar dacă vrei să circuli cu mijloacele de transport în comun, ce sa zicem?

Păi după 100 de ani tot în medie 30-45 minute aștepți să vina. Numai că nu mai vine tramvaiul tras de cai, ci autobuze moderne turcești scumpe cat alea de la Mercedes. Dar na, tributul la poarta otomană trebuie dat să păstrăm relațiile. Cu nemții ne-am asigurat la cate BMW, VW si Mercedes sunt in tara.

Iar Capitala încă nu este conectata complet la regiunea metropolitana. Adica e rupta lume, ca un stat în stat. Primarii sunt mana in mana cu transportatorii de oameni în coșciuge, se câștigă bine. Cum sa faci ceva integrat sa beneficieze oamenii? Da-i dreq, că acceptă orice numai să ajungă acasă sau la oras.

In plus Capitala nu are o centura în adevăratul sens. E doar o banda pe sens. Dar na, dacă la 1918 nu era în plan, de-aia nu s-au făcut. Morții lor.

Dar treaba cu Metroul e superbă. In loc de 3 ani durează 7. Doar 10-12km. Iar Musk a dat drumul la câțiva km intr-un singur an. Dar na, in America.

Vrei sa te insori, sa faci copii sau sa mori? Marca bani la taica in sutana. E ca un Bacalaureat al vieții. Dacă nu îl treci o sugi, toți te rejecteaza.

Bine că ne primesc canadienii fara vize. Aia da realizare. CPLM are Canada pentru noi? Mult frig și gheață la inima.

Nici macar Standup Comedy nu avem. Doar niste jokeri care folosesc vulgarități sa ne facă să râdem. Penisuri flaușate.

Doamne ferește să te îmbolnăvești in anul centenar. Știi cât te costă să treci de o gripa? De la 2 plinuri de benzină în sus. Și asta daca nu ai nevoie să îți faci niste analize. Un RMN pentru 10cm pătrați e 100Euro.

Pentru că nu mă uit la TV am auzit că la parada de 1 Decembrie avioanele de vânătoare nu s-au putut ridica de la sol. Și lumea a luat foc pe ei mă nene. SAANCHI.

Lumea nu înțelege de fapt strategia Apărării. Vă dați seama cum vor rade si cu curul de noi toți dujmani? Da nene, dar și când ne vor invada, crezând că suntem pielea pulii și că nici un lampion nu putem ridica de la pământ, sa vezi ce frumos ridicam Migurile și F-urile și-i vom surprinde, MANCIA-C-AȘ… LE DAM GHIATA LA INIMIOARELE LOR.

Mi-am luat televizor pentru că nu aveam tablou in casa. Acum pot avea orice capodopera, random, din 5 in 5 minute. Dar televizorul l-am luat în ciuda pulii și să mă piș le toți vecinii care s-au bătut înaintea mea in diagonale. După 6 luni de analiză, cel mai mare din bloc era de 139 diagonala. Și uite cum m-am dus și am luat unul de 189cm SH și am lăsat cutia la intrare in scara.

De ce? Pentru că așa funcționează poporul asta mândru de cei 100 de ani de la 1918 până în prezent. Dacă ai ceva mai mare tu ești șeful. Ete că acum eu sunt șeful la mine in bloc și la mine se uită toți ca la un zeu. Avem nevoie de asta frate! Dacă nu suntem venerați și apreciați murim, ca nație, nu doar individual.

Pentru că ancestral eu, ca șef de bloc, sunt ca un sef trib, conectat cu alți șefi și uite așa dăinuie spiritul nostru național. Așa promovam valoareaaaaa. Se stieeeeee!

Sunt bucuros că avem și Catedrala. Singurul lucru despre care azi s-a zis că se face și mâine a fost făcut. Asta nu înțeleg iar oamenii. Dar suntem obișnuiți cu ipocrizia acestui popor și când va fi gata se vor lăuda peste tot. La fel și cu Casa Poporului. Deci mucles! Chiar e mișto capodopera.

Dar ce pensie mai au părinții noștri? Niste flegme cat sa nu moara de foame. Nu dau exemple că îmi dau lacrimile.

Dar stai mă nene că mai am una. Știți deja consacratele Lidl, cică discount shop. Sa moara ma-ta de nemțălău care vinzi pâinea cu secara la 4,99 lei!!! Cu secara, da? Nu “de” secara.

Păi degeaba te bucuri mă boule/vaco de flanelutele, botoșeii și laptele ieftin, când ei te pun capra unde nu te aștepți și te violează atât fizic cât și intelectual, iar ție ți se pare chiar plăcut. Calitate ma? Mă boule/vaco, tu habar nu ai ce e aia calitate! Patriot bulangiu crescut cu mămăligă și sarmale!

Și cireașa de pe tort vine de la Ion Țiriac, care a văzut el undeva pe la bogătanii cu care umblă ceva revoluționar și a declarat el public că “în 50 de ani nu vom mai avea nevoie de autostrazi”.

Păi bine mă nene acum ne zici? Păi astora le-a luat 30 de ani să-și dea seama că nu avem autostrăzi și acum când (cică) se pun pe construit le zici că le fac degeaba?

Eu nu as mai face nimic, că oricum nu le vom mai folosi la nimic. In plus, că sa faci autostrăzi în toată România le va lua cel puțin inca 50 de ani. Cel Puțin. Defapt cred ca Romania va inaugura autostrada Constanta – Oradea și de la Timișoara la Suceava la următoarea aniversare a centenarului, in 2118. Va fi proiectul de țară cu care se vor mândri stra-stra-nefututii. Si ca sa ce? Sa fie folosite doar ca piste de biciclete. Și oricum copii, nepoții și strănepoții noștri vor plăti pentru ele. Da-i dreq, să simtă și ei cum e sa ai rate pe viață :))).

Deci ești mândru că ești român?

Hai mai DUTE-N PULA MEA!