Bilete de avion de la eSky

Acest articol este menit sa-i previna pe toti cei care doresc sa faca rezervari de bilete de avion ,ONLINE, la o companie din Romania.

Beliti ochii si verificati mereu ceea ce cumparati pentru ca realitatea este alta decat ceea ce vedeti in reclame sau auziti de la gusteri neavizati.

Clipul de mai jos este realizat special pentru a atrage atentia atat oamenilor cat si autoritatilor (ANPC). Reclama mincinoasa si infecta livrata de un marketing derizoriu.

Compania in cauza ESKY TRAVEL SEARCH SRL sau pe scurt eSky.ro

Deschideti clipul in pagina Youtube si selectati 720p HD:

Si acum explicatii in scris pentru cine n-a inteles:

1. Pretul de 9 Euro se aplica numai celor care plecau din Arad.

2. Am ales sa plec din Bucuresti cu 15 Euro, numai ca abia in Septembrie exista aceasta posibilitate de pret.

3. Dupa selectia pretului de 20 Euro, am obtinut o reducere de 1 Euro, deci 19 Euro (cu taxele de aeroport incluse) DAR fara “taxa de tranzactie” (ce dracu o mai fi si aia).

4. La pagina de confirmare a datelor in loc de 19 Euro imi este afisat pretul de 27.90 Euro (cu taxe de aeroport incluse), deci cu aproape 9 Euro MAI MULT.

5. Taxa de tranzactie este afisata. Are valoarea de 18 Euro. Ce inseamna aceasta taxa puteti afla singuri, dar include inclusiv EMITEREA biletului (care dealtfel se face electronic, gratis, in orice sistem online).

6. Deci pana acum de la 19 Euro, am ajuns la 45.90 Euro.

7. Vreau sa selectez o metoda de plata si observ ca pentru a plati CU CARDUL mi se cer aditional 10 EURO.

8. Nu mai selectez plata cu cardul si selectez transfer bancar, care LA FEL, se taxeaza aditional 10 EURO. Numai ca la explicatii observ ca taxa inseamna “Optiuni suplimentare pentru compania aeriana” (taxa de transfer) cica.

9. Am atins pragul de 55.90 Euro.

10. Trebuie sa selectez o optiune de bagaj si nu aleg bagaj de cala, deci cost 0 Euro (am scapat de data asta).

11. Asigurarea de calatorie, inca 7.72 EURO.

12. Total de plata: 63.62 EURO.

Asadar, eSky ne-a promis bilet de 9 Euro, care defapt a fost 19 Euro, care defapt s-a transformat in 63 Euro. Adica de 6 ori mai mult (fara asigurarea de calatorie) decat ce a fost promis in email si de 3 ori mai mult decat optiunea aleasa de mine.

(email original: eky-Ninge cu bilete gratis)

In atentia persoanelor mai fine si sensibile: …urmeaza o fraza vulgara…deci puteti sa nu mai derulati :)

 

 

 

 

Multumesc eSky.ro, iar in numele tuturor romanilor care isi doresc experiente online sincere si reale: sa va fut in gura toata conducerea si departamentele avizate.