RO.PLUS

Felicitari Dlui Dacian Ciolos si echipei sale pentru infiintarea noului Partid Politic PLUS!

Sau RO.PLUS. Sau RO PLUS. Ceva cu PLUS.

Doar daca ajungi la Adeziune aflii de unde e acronimul PLUS: Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate

Defapt este Partidul LUS. E gresit sa spunem Partidul PLUS.

Cert este ca in manifestul lor esti invitat sa fi in plus:
“Ne angajăm politic în PLUS și vă așteptăm să ne fiți alături!”

Daca se angajeaza de la inceput sa fie in plus, mici sperante la un viitor PE PLUS. Poate niste acolare, paranteze, ghilimele ar face cititorul sa inteleaga ca are de-a face cu o entitate. Continue reading RO.PLUS

eMag sau cum sa incurajam TEPELE

Recent nu mi s-a aprobat un review pentru produsul:

“Epilator Brown 2in1, roz”

In care spuneam urmatorul lucru:
“Marca fake menita sa induca oamenii in eroare, confundand cu BRAUN.”

Argumentul eMag:

“Motiv inactivare: Detalii ce nu ţin de produs

Inteleg ca review-ul meu nu are legatura cu produsul, la fel si review-urile aprobate in care lumea spune “Emag e cel mai tare” sau “Livrare super rapida”, care tot nu au legatura cu PRODUSUL.

Dar de ce eMag incurajeaza prin platforma sa vanzarea produselor ce induc lumea in eroare? Aceste practici cum se numesc? Practicile TEAPA marca eMag. Pentru ca oamenilor li se rupe de cine le produce, dar nu ii uita pe cei care le comercializeaza si le dau fake-uri.

Dar cum se ocupa eMag de protectia consumatorului  ? Nu se ocupa. El vrea comisionul de la vanzator si atat.

Defapt eMag, in setea dupa avere, nu-si da seama cat rau isi face asociindu-se cu asemenea tepari.

MUIE

100 de ani de indepulenta

Mult așteptatul moment 1 Decembrie a trecut.

S-au împlinit 100 de ani de la 1 Decembrie 1918.

Atât?

Păi cam da.

Singurii romani mândri că sunt români la 1 Decembrie sunt doar aia melancolici, aia fara griji pe cap și copii nevinovati spălați pe creier.

Restul sunt ipocriți.

In al 100-lea an noi o ardem pe proteste împotriva unor maimuțe puse să ne conducă. Nu aia ne conduc. Aia sunt acolo sa ne credem o țară modernă și democratica cu structuri ca în Occident. Babalăilor!

Noua ne place sa o frecam la rece când rata la casa a crescut în 1 an de zile cu peste 50%. Finuț așa, cum ii place Băncii Naționale, cate 0.1% pe luna într-un an se fac 1.2%. Prostul, gușterul incult realizează târziu, doar e prost și guster. 1,2% pe an pentru restul de 30 de ani. Așa se calculează!

Sa zic ceva de 1 ou egal 2 lei? Da boule/vaco, atât costa 1 ou de la o găină crescuta in aer liber și cu africani care le fac răcoare la fifi ventilând frunze de pădure tropicală.

Da prietene, acum 15 ani litrul de benzină era la jumate și barilul la același nivel? Tu vezi unde ești? Știi că statul te fura cu jumătate din bani numai prin accize? Ăla e tributului către stat al petroliștilor, doar că sunt banii voștri.

Dar vai, salariile de la Stat ale medicilor sunt egale cu alea din UK, numai că la Stat boul/vaca nu va avea aparatura, nu va avea nimic, nu se va perfectiona și implicit nu va avea decât timp sa frece menta și să-și dea cu părerea că predecesorii pensionați.

Dar drumuri? Ce-a alea? Păi niste ulițe mai late, să încapă 2 cisterne, pompieri și mașini de gunoi.

Dar de angajații care lucrează peste program și nu sunt plătiți, ce sa zicem? Niste cretini. Nu-s de vina companiile că le cer s-o sugă pe gratis. Ei sunt de vina că acceptă. Legea permite futingul in gat atâta timp cât nu strigi “viol!”.

Dar de curent sau gaz, ce sa zicem? Abia ni le permitem. Și acum nu vorbesc de aia care au contoarele manevrate, ci de marea majoritate.

Știți cât mai e metrul cub de apă? Păi in București 3 lei și lipit de el, in Popești de exemplu este dublu, 6 lei. Aha. Manevra primarilor cu firma de distribuție. Mișto sa fii primar.

Dar dacă vrei să circuli cu mijloacele de transport în comun, ce sa zicem?

Păi după 100 de ani tot în medie 30-45 minute aștepți să vina. Numai că nu mai vine tramvaiul tras de cai, ci autobuze moderne turcești scumpe cat alea de la Mercedes. Dar na, tributul la poarta otomană trebuie dat să păstrăm relațiile. Cu nemții ne-am asigurat la cate BMW, VW si Mercedes sunt in tara.

Iar Capitala încă nu este conectata complet la regiunea metropolitana. Adica e rupta lume, ca un stat în stat. Primarii sunt mana in mana cu transportatorii de oameni în coșciuge, se câștigă bine. Cum sa faci ceva integrat sa beneficieze oamenii? Da-i dreq, că acceptă orice numai să ajungă acasă sau la oras.

In plus Capitala nu are o centura în adevăratul sens. E doar o banda pe sens. Dar na, dacă la 1918 nu era în plan, de-aia nu s-au făcut. Morții lor.

Dar treaba cu Metroul e superbă. In loc de 3 ani durează 7. Doar 10-12km. Iar Musk a dat drumul la câțiva km intr-un singur an. Dar na, in America.

Vrei sa te insori, sa faci copii sau sa mori? Marca bani la taica in sutana. E ca un Bacalaureat al vieții. Dacă nu îl treci o sugi, toți te rejecteaza.

Bine că ne primesc canadienii fara vize. Aia da realizare. CPLM are Canada pentru noi? Mult frig și gheață la inima.

Nici macar Standup Comedy nu avem. Doar niste jokeri care folosesc vulgarități sa ne facă să râdem. Penisuri flaușate.

Doamne ferește să te îmbolnăvești in anul centenar. Știi cât te costă să treci de o gripa? De la 2 plinuri de benzină în sus. Și asta daca nu ai nevoie să îți faci niste analize. Un RMN pentru 10cm pătrați e 100Euro.

Pentru că nu mă uit la TV am auzit că la parada de 1 Decembrie avioanele de vânătoare nu s-au putut ridica de la sol. Și lumea a luat foc pe ei mă nene. SAANCHI.

Lumea nu înțelege de fapt strategia Apărării. Vă dați seama cum vor rade si cu curul de noi toți dujmani? Da nene, dar și când ne vor invada, crezând că suntem pielea pulii și că nici un lampion nu putem ridica de la pământ, sa vezi ce frumos ridicam Migurile și F-urile și-i vom surprinde, MANCIA-C-AȘ… LE DAM GHIATA LA INIMIOARELE LOR.

Mi-am luat televizor pentru că nu aveam tablou in casa. Acum pot avea orice capodopera, random, din 5 in 5 minute. Dar televizorul l-am luat în ciuda pulii și să mă piș le toți vecinii care s-au bătut înaintea mea in diagonale. După 6 luni de analiză, cel mai mare din bloc era de 139 diagonala. Și uite cum m-am dus și am luat unul de 189cm SH și am lăsat cutia la intrare in scara.

De ce? Pentru că așa funcționează poporul asta mândru de cei 100 de ani de la 1918 până în prezent. Dacă ai ceva mai mare tu ești șeful. Ete că acum eu sunt șeful la mine in bloc și la mine se uită toți ca la un zeu. Avem nevoie de asta frate! Dacă nu suntem venerați și apreciați murim, ca nație, nu doar individual.

Pentru că ancestral eu, ca șef de bloc, sunt ca un sef trib, conectat cu alți șefi și uite așa dăinuie spiritul nostru național. Așa promovam valoareaaaaa. Se stieeeeee!

Sunt bucuros că avem și Catedrala. Singurul lucru despre care azi s-a zis că se face și mâine a fost făcut. Asta nu înțeleg iar oamenii. Dar suntem obișnuiți cu ipocrizia acestui popor și când va fi gata se vor lăuda peste tot. La fel și cu Casa Poporului. Deci mucles! Chiar e mișto capodopera.

Dar ce pensie mai au părinții noștri? Niste flegme cat sa nu moara de foame. Nu dau exemple că îmi dau lacrimile.

Dar stai mă nene că mai am una. Știți deja consacratele Lidl, cică discount shop. Sa moara ma-ta de nemțălău care vinzi pâinea cu secara la 4,99 lei!!! Cu secara, da? Nu “de” secara.

Păi degeaba te bucuri mă boule/vaco de flanelutele, botoșeii și laptele ieftin, când ei te pun capra unde nu te aștepți și te violează atât fizic cât și intelectual, iar ție ți se pare chiar plăcut. Calitate ma? Mă boule/vaco, tu habar nu ai ce e aia calitate! Patriot bulangiu crescut cu mămăligă și sarmale!

Și cireașa de pe tort vine de la Ion Țiriac, care a văzut el undeva pe la bogătanii cu care umblă ceva revoluționar și a declarat el public că “în 50 de ani nu vom mai avea nevoie de autostrazi”.

Păi bine mă nene acum ne zici? Păi astora le-a luat 30 de ani să-și dea seama că nu avem autostrăzi și acum când (cică) se pun pe construit le zici că le fac degeaba?

Eu nu as mai face nimic, că oricum nu le vom mai folosi la nimic. In plus, că sa faci autostrăzi în toată România le va lua cel puțin inca 50 de ani. Cel Puțin. Defapt cred ca Romania va inaugura autostrada Constanta – Oradea și de la Timișoara la Suceava la următoarea aniversare a centenarului, in 2118. Va fi proiectul de țară cu care se vor mândri stra-stra-nefututii. Si ca sa ce? Sa fie folosite doar ca piste de biciclete. Și oricum copii, nepoții și strănepoții noștri vor plăti pentru ele. Da-i dreq, să simtă și ei cum e sa ai rate pe viață :))).

Deci ești mândru că ești român?

Hai mai DUTE-N PULA MEA!

BT24 – un risc asumat

Incepem cu o serie de screenshot-uri ale aplicației de internet banking mobil BT24 de la Banca Transilvania:

I

Ia fiți atenți la ăștia ce permisiuni au nevoie. Recording video? Apeluri? Dacă la camera (implicit și la înregistrări video) și locație le-am permis, la contacte și apeluri NU. Mi se pare prea agresiva politica lor cu privire la acest aspect.

Am întrebat Banca Transilvania de ce are nevoie de acces la contacte dar și la apeluri?

Răspunsul lor, aparent de buna credință, a fost că accesul la aceste zone este necesar pentru plati prin SMS și că ei nu stochează aceste date.

Just, până în clipa în care aplicația lor este sparta și accesul la datele NOASTRE este facilitat.

Ei nu pot garanta securitatea datelor noastre 100%. De asta te asigura și prin politicile lor de utilizare. Tu ești răspunzător de tot, chiar daca ei îți pierd datele.

Ei nici macar nu te despăgubesc daca te expun. Nici macar Facebook și Yahoo nu au despăgubit nici macar un user căruia i-au expus datele. Au plătit amenzile primite și aia a fost. Banii s-au dus la guvernele care i-au tras în judecată. ATÂT!

Aplicația BT24 este prima din Univers care nu îți permite să o rulezi pentru că nu îi dai acces la camera si înregistrări video, contacte și apeluri și locatie și camera. Nu dai la toate acces? Nu intri koa!

Eu le recomand sa elimine mizeria asta idioata și să pună utilizatorul să introducă separat Nr de telefon al celui pe care il plătește prin SMS. Bullshit-ul asta cu “noi nu stocam” e expirat. Atâta timp cât serverul și aplicația voastră se folosesc să găsească un contact si se plătește către acel contact, trece prin rețeaua voastra, deci rămâne în loguri.

In zilele noastre companiile moderne folosesc plata prin mail, nu SMS. Așa că un upgrade de mentalitate nu strica.

Dacă PayPal nu avea succes cu modelul platii prin email, murea de mult. Întârziaților!!

Ah și încă ceva, înainte sa ne cereți acces la toate cele poate ar fi buna o informare cu privire la folosirea datelor și să ne solicitați consimțământul. Nu de alta, dar daca nu trimiteam întrebări sa aflu cum le folosiți nu știam dinainte sa folosesc aplicația.

Dar asta este o temă buna de studiu pentru ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Sa ne pisam pe George de la BCR

Daca nu ati aflat, BCR a lansat noul internet banking, cel mai destept, cel mai frumos, cel mai bengos si pe care l-au numit “George”.

Atat i-a dus capul, sa apeleze la spiritul national si sa-i dea un nume comun, precum George.

Personal nu cunosc nici un George prost, tampit sau bulangiu.

In cazul BCR este si bulangiu si prost si tampit, in special pentru ca este un tepar nenorocit, precum ne-am obisnuit din strategiile BCR.

Am intrat si eu in internet bankingul George de la BCR si am navigat pe ici pe colo stiind ca nu exista nimic frumos fara ceva gaunos, in special in Romania.
Am descoperit ca au “produse noi” si am zis “Hai ma sa-mi fac si eu un cont de Economii, ca scrie ca e GRATUIT”.

Si nu mare mi-a fost mirarea sa observ ca presimtirile mele legate de tot ce vine de la aceasta institutie este un complex de bullshit-uri.

Banuiesc ca firma mama, Erste nu are practici d-astea in Austria, altfel erau fututi in gura la propriu, ca la figurat nu prea merge la germanici.

Si iata ce-am observat cand am ales sa-mi fac cont de Economii GRATUIT de la BCR:

Pentru reclama mincinoasa si pentru ca vreti 4 lei / luna pentru contul de economii nu mai bine facem altceva ? Va puneti in genunchi si v-o trag la muie. Promit ca e GRATIS !

Astia au trecut de la stadiul de comunisti la capitalisti fomisti.

In rest sa ne pisam pe George de la BCR, pentru ca-i fardat, coafat si parfumat mai ceva ca o curva penala din Bangkok.

Na si confirmarea, pentru ca zice asta de fiecare data cand dai un click::

FTVNGT

Ce trebuie sa stie romanii cand dau sau sunt dati în judecata

Cred că acest articol ar trebui sa fie introdus în programa de curs în toate facultățile din tara. Pentru că mulți intra în viața vite și ies copite.

Articol preluat de pe Avocatnet.

“Cei care trec printr-un proces civil trebuie să ştie că acesta poate dura de la câteva luni la câţiva ani. Pentru a înţelege mai bine de ce poate exista o asemenea diferenţă, vă prezentăm toate etapele prin care poate trece un proces civil, de la judecata pe fond până la o eventuală contestaţie în anulare sau revizuire. De asemenea, vom prezenta o serie de proceduri separate, care, formal, nu fac parte din procesul civil, dar care pot avea o influenţă puternică asupra acestuia.


1. Judecata pe fond

Aceasta reprezintă prima etapă (şi, de multe ori, singura) prin care trece oricine vrea să recurgă la intervenţia instanţei pentru soluţionarea unei probleme juridice.

În concret, instanţa competentă este învestită cu soluţionarea litigiului, prin cererea de chemare în judecată, depusă de către reclamant. Urmează depunerea întâmpinării de către pârât, cu privire la care reclamantul depune răspunsul la întâmpinare. Prin întâmpinare şi răspuns la întâmpinare se stabilesc pretenţiile şi apărările părţilor şi probele propuse în scopul susţinerii pretenţiilor/ apărărilor.

Odată stabilit cadrul procesual, urmează soluţionarea propriu-zisă a litigiului pe fond, în special prin administrarea probelor şi prin dezbaterile părţilor. În această fază, procesul se încheie cu pronunţarea şi motivarea hotărârii şi comunicarea hotărârii motivate părţilor. Mai multe detalii despre desfăşurarea procesului civil pe fond, aici.

2. Apelul

Partea nemulţumită de hotărârea primei instanţe poate declara apel, prin care să solicite anularea sau modificarea, în tot sau în parte, a hotărârii atacate.

Este foarte important să se înţeleagă că apelul, deşi permite rejudecarea cauzei, limitează instanţa de apel la motivele de apel. Bineînţeles, nimeni nu opreşte apelantul să ceară rejudecarea întregii cauze, dar aceasta este limita rejudecării. Mai exact, apelantul nu poate formula pretenţii noi faţă de cele formulate în faţa instanţei de fond. De asemenea, trebuie reţinut că judecata în apel determină suspendarea executării hotărârii primei instanţe.

În final, instanţa de apel poate menţine, anula sau schimba, în tot sau în parte, hotărârea atacată. Mai multe detalii despre apel, aici.

3. Recursul

În ceea ce priveşte recursul, acesta este unul din cele trei căi extraordinare de atac. Spre deosebire de apel, recursul este limitat la anumite condiţii care nu au legătură cu fondul cauzei. Aceste condiţii se referă, preponderent, la aspecte procedurale (de exemplu, instanţa a depăşit atribuţiile puterii judecătoreşti).

De asemenea, trebuie făcută diferenţa între admiterea cererii de recurs, care generează casarea (anularea) hotărârii atacate, pe de o parte, şi rejudecarea procesului pe fond de către instanţa competentă (chiar dacă aceasta este instanţa de recurs).

Astfel, instanţa de recurs poate să admită recursul (casând, în tot sau în parte, hotărârea recurată), trimiţând dosarul, în mod normal, instanţei a cărei hotărâre a fost casată, pentru rejudecare. În schimb, dacă recursul este respins, hotărârea atacată rămâne definitivă. Mai multe detalii despre recurs, aici.

4. Contestaţia în anulare şi revizuirea

Celălalte două căi de atac extraordinare sunt contestaţia în anulare şi revizuirea.

Prima reprezintă posibilitatea de a ataca hotărârile instanţelor de recurs pentru anumite erori procedurale prevăzute limitativ (de exemplu, instanţa de recurs nu s-a pronunţat asupra unuia dintre recursurile declarate în cauză). De asemenea, pot fi atacate soluţiile definitive fără drept de recurs, pentru erori procedurale precum: lipsa citării legale a contestatarului, dacă el a indicat domiciliul său instanţei, dar citaţia a fost trimisă la altă adresă, iar contestatarul nu a fost prezent la termenul la care a avut loc judecata.

În cazul contestaţiei în anulare, dacă instanţa va considera motivul contestaţiei întemeiat, va anula hotărârea atacată şi va soluţiona, în procedură de urgenţă, cauza. Mai multe detalii despre contestaţia în anulare, aici.

În schimb, revizuirea presupune atacarea hotărârilor care au legătură cu fondul (primă instanţă sau apel). Totuşi, faptul că sunt atacate hotărâri care au legătură cu fondul nu înseamnă că motivele de revizuire nu rămân procedurale. De exemplu, se poate cere revizuirea când există hotărâri definitive contradictorii care încalcă autoritatea de lucru judecat a hotărârii iniţiale.

În cazul încuviinţării revizuirii, instanţa de revizuire va schimba,în tot sau în parte, hotărârea atacată. Dacă există hotărâri definitive potrivnice, ultima va fi anulată. Mai multe detalii despre revizuire, aici.

5. Eventuale proceduri determinante pentru procesul civil în faţa CCR şi ICCJ

Astfel cum am menţionat, anterior, există anumite proceduri care pot influenţa soluţionarea definitivă a unui litigiu civil: hotărârea prealabilă pentru dezlegarea unei chestiuni de drept sau excepţia de neconstituţionalitate. Acestea nu fac parte din procesul civil, formal. Totuşi, având în vedere că ele influenţează soluţionarea cauzei, ele sunt de interes pentru oricine e implicat într-un proces civil.

În cazul hotărârii prealabile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este sesizată în scopul pronunţării unei hotărâri de interpretare (dezlegarea unei chestiuni de drept). În plus, trebuie reţinut că, pe parcursul procedurii în faţa ICCJ, procesul care stă la baza sesizării ICCJ este suspendat.

La fel se întâmplă cu suspendarea procesului şi în cazul unei excepţii de neconstituţionalitate, când Curtea Constituţională Română (CCR) este sesizată în scopul pronunţării asupra constituţionalităţii unei legi, ordonanţe sau dispoziţii din acestea. Mai multe detalii despre hotărârea prealabilă pentru dezlegarea unei chestiuni de drept sau excepţia de neconstituţionalitate, aici.

Procedurile în faţa CEDO şi CJUE

În final, pot fi incidente procedurile în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), precum şi cele în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE). Ambele pot avea efecte asupra desfăşurării procesului civil, deşi nici acestea nu fac parte din sistemul ierarhic de soluţionare a unui litigiu civil.

În cazul CEDO, aceasta constată încălcarea dispoziţiilor Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, în baza relaţiei dintre stat şi cetăţean şi a obligaţiilor primului faţă de cel din urmă. Astfel, constatarea încălcării Convenţiei Europene a Drepturilor Omului generează o obligaţie a statului de a remedia actele contrare Convenţiei şi, eventual, de a repara prejudiciile.

Mai departe, în ceea ce priveşte CJUE, funcţia de bază a acesteia o reprezintă interpretarea dreptului Uniunii Europene, în scopul asigurării unei aplicări uniforme şi efective a acelei legislaţii. Astfel, deşi ambele implică sisteme juridice, formal, separate de procesul civil, efectele anumitor hotărâri CEDO şi CJUE se manifestă şi în cazul procesului civil. Mai multe detalii despre procedurile în faţa CEDO şi CJUE, aici.”

Maria Dragomiroiu si ANAFul

Avem urmatorul citat:
„Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal“, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit unui site de stiri care il are/avea in spate pe Ponta.

Stimata Doamna, pentru ca sunteti stimata si iubita si apreciata, va aduc la cunostinta ca mentalitatea asta a adus Romania in situatia actuala.

Mai stiti bodegile/buticurile/boutiqurile de la colt de strada, care incasau bani fara bon ? Asta a functionat zeci de ani pana a intrat ANAF-ul OPC-ul in ei cu amenzi. Inca se practica la SATE dar si in magazinele de cartier. Numai la marile magazine nu se poate face asta, ca aia dau bon fiecarui client. Iar aia dau bon si pentru un tampon de 1 leu jumate.

Dar stiti buticarii care la sfarsit de saptamana trag in saci maruntisul lasat din rest si se duc la Metro si Selgros unde-i convertesc in produse GRATIS ? Va zic eu, un buticar amarat poate ajunge pe saptamana sa stranga din maruntis si 100 milioane (lei vechi) pe care nu-i declara si se foloseste de ei. Misto, nu ? Te uiti la patronii aia, asa de amarati, incat numai din monede lasate la rest isi reinoiesc jeep-anele din an in an. Saracii. Nu e vorba de invidie, ci de acei bani nedeclarati si bagati in buzunar fara sa contribuie.

Este o practica impamantenita la acest popor sa fure cat poate. Ne-am nascut cu furtul in sange, o sa murim cu el pana vom avea grija ca generatiile urmatoare sa nu faca greselile noastre. E chestie de vointa si perspectiva.

D-asta nu avem o tara ca afara, pentru ca gandim ca niste moluste, nu ca niste furnici. Fiecare pentru el. Inclusiv Dvs sunteti egoista si va ganditi individualist.

Individualismul nu a ajutat nici o societate sa evolueze. Pana nu s-a pus umar langa umar pentru a se trage la unison, nu s-a ajuns nicaieri. Decat la stagnare si autocomplacere.

Vreti o tara ca afara? Ca Dl Presedinte? Eliminati din mentalitate sintagma “oameni amarati”. Oamenii care muncesc si au de munca NU SUNT AMARATI. In special cei care castiga 300 lei din care nu impart cu nimeni. Eu cand castig 300 lei intr-un weekend stiu ca 16% ii dau la STAT. Ei nu dau nimic.

Intr-un sat un grup de cantaciosi, in alt sat alt grup si uite cum intr-un weekend se sifoneaza cateva sute de milioane de lei, ca sunt si ei amarati.

Dar de banii bagati in buzunare pe neve, ce puteti spune? Haideti ca s-a intamplat oricui. Nu am auzit de cineva care sa fi primit o hartie de 500 lei in buzunar sa se duca sa o declare la Politie ca fiind “gasita” sau declarata la ANAF pentru a i se lua 16% din ei.

In concluzie, sa lasam ipocrizia, individualismul si sa punem umarul sa nu mai sifonam cat putem. Sa mai lasam si generatiilor urmatoare, ca s-ar putea aia de peste 50 de ani sa fie amaratii adevarati. Nu astia de acum care inca au la ce sa cante.

Si nu luati personal tot acest text, pentru ca nu are nimeni nimic cu Dvs. Pur si simplu v-ati nimerit in momentul potrivit la locul potrivit pentru o inspiratie de weekend. In plus, ca Dvs sunt atat de multi care cred ca aia micii si amaratii nu pot afecta economia unei tari, incat va compatimesc. Chiar traiti intr-o alta lume.

Haideti ca ati mai aparut intr-un articol si vor creste vanzarile. Doar stiti ca orice reclama, este reclama si aduce venituri. Mai ales ca vin sarbatorile si sezonul nuntilor nu se termina niciodata.

Sa fiti sanatosi si burtosi!

 

Poza Facebook

Fascinat de calitate

Sunt un aprig critic si vesnic nemultumit de confratii umanoizi care se pisa pe tot ce-i omenesc, mai ales atunci cand isi dau cu parerea.

Sunt un fan auto la modul general. Imi plac masinile de la primul concept pana la Audi e-tron. Urmaresc cu interes recenzii, scenarii si fel de fel de filmulete prin care sa remarc schimbarile si evolutia acestei industrii. Din pura pasiune, nu ca as vrea sa fac altceva cu aceasta informatie. In plus, nu strica niciodata cand gasesti alt pasionat, sa ai puncte comune de discutat.

Ieri am urmarit in in aceasta ordine urmatoarele filmulete:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=j5BPUZMfQE8
  2. https://www.youtube.com/watch?v=RL06bxa379Y

In timpul liber iubesc sa ma uit la filmulete din fabricile de masini. Sa stau ca un copil prost uitandu-ma de la 20cm de monitor cum se misca robotii si mai putin oamenii printre masini si le asambleaza. Fascinant.

Asa ca urmand a se lansa in curand noul Seria 3 (de la BMW), am zis sa ma uit la filmuletul nr. 1. Are 36 de minute. Cat un episod dintr-un serial comercial. Nimic mai placut si relaxant.

Dupa ce s-a terminat am ramas cu senzatia ca mai trebuia ceva, asa ca am dat click pe urmatorul clip ce venea random la rand.

Si am dat peste clipul nr.2 sau ceea ce numesc APOGEUL unei recenzii/prezentari de produs. O asemenea prezentare n-am vazut niciodata si ma bucur ca am descoperit in decursul acestei vieti ceva atat de frumos. Simplu. Elegant. Detaliat.

Prezentarea pentru siteul Autogefühl.de (tradus in engleza “car feeling”) este facuta de Thomas Majchrzak.

Asa ca in urmatoarea perioada voi lua toate recenziile lui si le voi trece in revista. Nu ma asteptam sa fiu atat de placut impresionat.

Deci daca vreti sa aflati ceva in adevaratul sens despre o masina noua, luati de la baietii astia. Chiar se pricep sa se exprime, sa transmita un mesaj si sa te faca sa mergi cel putin o data sa vezi ce-i cu masina aia.

Deci patzachinele astea gen buhnici, gureah si bratuh & co, sa deschida si sa invete cum se face o recenzie. Sincer ma pish pe placerea lor de a conduce si a se filma cu gopro-uri puse in toate unghiurile unei masini la interior si sa-i aud pe ei cum papagalicesc, rad si se bas in timp ce conduc. Alea nu-s recenzii, sunt flagelari ale publicului tinut captiv in cockpit. Bulangiilor!

Picture taken from www.autogefuehl.de (all rights reserved).

Promovez valori – Alexandra Dolofan

Daca tu, prietenii, familia sau dujmanii ati primit de la numarul de telefon 0785670303 urmatorul SMS:

<Sunt manager Alexandra Dolofan, sunati ma la 0756013087, trebuie sa vb cu dvs urgent>

atunci ai fost victima unei vanzari de date personale de catre una dintre entitatile (fizice/juridice) cu care ai intrat in contact in ultimii 5 ani.

Daca aflati cineva v-a vandut datele anuntati-ma si pe mine, am actele facute deja pentru un dosar juridic cu daune de 1 milion de euro si sunt dispus sa ingrop orice entitate fizica/juridica ce-mi foloseste datele fara acordul meu explicit.

FTVNGT

… va urma

#Bucuresti #Romania